EC27 | TÈCNIC/A COMERCIAL DE CARRER en Barcelona

EC27 | TÈCNIC/A COMERCIAL DE CARRER en Barcelona

20 may
|
Reconocida empresa
|
Barcelona

20 may

Reconocida empresa

Barcelona

En dependència directa del Responsable Comercial, la persona seleccionada s'encarregarà i responsabilitzarà de tots els aspectes relacionats amb la gestió comercial a nivell nacional, realitzant l'anàlisi i recerca de nous clients (Identificació d'oportunitats, prospeccions i investigacions de mercat i l'avaluació de la participació en fires, etc). A més, de visites a clients, elaboració d'informes, realització de pressupostos, seguiment de les comandes i del servei postvenda, entre d'altres.Se ofreceEl/la candidat/a seleccionat/da s'incorporarà a una empresa en ple creixement,

on el seu principal valor són les persones i el treball en equip, i on podrà optar a un lloc de treball estable que li permetrà desenvolupar-se professional i personalment. Oferim absoluta confidencialitat en el transcurs del procés de selecció.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/12416136/ec27-tecnic-comercial-carrer-barcelona-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: ec27 | tècnic/a comercial de carrer en barcelona
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta