Verificador de qualitat - TORN NIT, Girona en Gerona | [RTM-241]

Verificador de qualitat - TORN NIT, Girona en Gerona | [RTM-241]

25 mar
|
Empresa líder
|
Gerona

25 mar

Empresa líder

Gerona

Funcions i requisits de la vacantFuncions:Les tasques específiques són les de control de qualitat de les peces que es produeixen durant el torn de treball, analitzar les peces i elaborar informes (pel que s'ha de tenir algun tipus de coneixement informàtic bàsic). Hi ha peces que són grans pel que hauria de ser una persona que pugui aixecar les peces. Imprescindible que sigui una persona que tingui capacitat de treballar de forma autònoma.Temps d'experiència:6 mesosExperiència:Es valorarà experiència prèvia.Carnets de conduir:BAltres requisits:Es demana residència a la Garrotxa.Abstenir-se candidats que no compleixin els requisits.

Condicions que ofereix l'empresaJornada:Jornada SeguidaHorari:Torn de nit 22h a 6h de Dilluns a DivendresPerspectiva de la feina:Temporal amb possibilitats de continuïtatDisponibilitat d'incorporació:ImmediatSou:Segons vàlua i conveniInformación adicionalCompañíaEmergent Catalunya Importante empresa

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/11549757/verificador-qualitat-torn-nit-girona-gerona-rtm-241-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: verificador de qualitat - torn nit, girona en gerona | [rtm-241]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta