Formació - Prof. mecanografia i robòtica -Palafrugell -URGENT - GIR - (RJ-124)

Formació - Prof. mecanografia i robòtica -Palafrugell -URGENT - GIR - (RJ-124)

21 mar
|
Meca Centre S.L.
|
Gerona

21 mar

Meca Centre S.L.

Gerona

Cerquem candidats/es amb coneixements d'informàtica (Micorosoft, Office,...) millor amb experiència docent amb alumnes de primària, casals, o classes particulars.Que tingui dots per la docència, de tracte afable, simpàtic/a i comunicatiu/va, amb responsabilitat pel treball amb grups de nens o nenes.

Per a les classes de mecanografia es valorarà que tinguin coneixement i pràctica mecanogràfica. Tot i això, l´acadèmia ja aportarà tot el material i suport didàctic.També es facilita el material per a les classes de robòtica.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/11488063/formacio-prof-mecanografia-robotica-palafrugell-urgent-gir-rj-124-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: formació - prof. mecanografia i robòtica -palafrugell -urgent - gir - (rj-124)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta