NL987 | DEPENDIENTE/A CHARCUTERÍA 40H (BARCELONA) en Barcelona

NL987 | DEPENDIENTE/A CHARCUTERÍA 40H (BARCELONA) en Barcelona

18 mar
|
Empresa reconocida
|
Barcelona

18 mar

Empresa reconocida

Barcelona

Vols formar part del nostre projecte de futur i unir-te a la companyia que et permetrà donar el millor de tu?A Importante empresa Supermercats estem buscant, per al nostre supermercat ubicat a BARCELONA, una persona com a Tècnic/a de Secció de Xarcuteria/Carnisseria per a realitzar les 40h setmanals.Tenim un repte apassionant. Aspirem a que els nostres clients visquin, en la seva relació amb Importante empresa, experiències positives dignes de ser compartides. Per aconseguir-ho, comptem amb un equip humà amb vocació d'ajuda, calidesa en el tracte, professionalitat i passió per la seva feina.Ets la persona que estem buscant si...-Tens actitud positiva, dinamisme i t'agrada treballar en equip.

-Sents passió pel client-Tens coneixement sobre les tècniques de tall i ets capaç de recomanar i assessorar als clients sobre l'assortiment de la secció, tant a nivell de la seva qualitat i frescor com a nivell d'ofertes i preus.-Et consideres una persona activa i àgil per poder realitzar tasques de muntatge i desmuntatge de la parada, control de minves i manteniment i promoció de la secció.-Tens ganes d'aprendre i et motiva poder créixer en altres seccions del supermercat. Ens encanta la gent polivalent!!T'oferim:-Jornada de 40h amb disponibilitat per poder fer horari partit.-Incorporació immediata.-Oportunitat de fer carrera a Importante empresa. Sabies que la totalitat dels llocs de responsabilitat que es generen a les nostres botigues s'han cobert amb promocions internes?-Incorporació a una empresa sòlida i amb projecció de futur.-Beneficis socials per ser treballador/a de Importante empresa: 7% de descompte en les teves compres per a tu i per a un dels teus familiars, descomptes personals en diferents serveis...-I el més important... ni un sol dia avorrit!

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/11443239/nl987-dependiente-charcuteria-40h-barcelona-barcelona-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: nl987 | dependiente/a charcutería 40h (barcelona) en barcelona
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta