(TTM-494) - SOCIAL PER CRAE A BANYOLES (GIRONA)

(TTM-494) - SOCIAL PER CRAE A BANYOLES (GIRONA)

12 mar
|
Suara Cooperativa
|
Porqueres

12 mar

Suara Cooperativa

Porqueres

Porqueres, Girona provincia8.856€ al añoCerquem educador/a per cobrir suplència en CRAE ubicat a Banyoles, en horari de nit. S’ampliarà jornada per cobrir vacances a partir de juny.Características- Formación: GRAU / DIPLOMATURA - Educació social

- Requisitos: Important titulació en Educació Social.

- Funciones: Participació en la programació del projecte educatiu del servei. Contacte i recollida d’informació dels usuaris per valorar tipus d’intervenció a realitzar conjuntament amb l'equip. Disseny d’un pla de treball d’acord amb l’usuari i en funció de les seves necessitats i característiques, reforçant el component educatiu de la intervenció.

Participació en l'avaluació periòdica del grau d'assoliment dels objectius, proposant les estratègies i metodologies per adequar-les a la realitat específica dels usuaris. Garantir la dinàmica del servei, des de la vessant educativa, mitjançant les activitats planificades. Elaboració, seguiment i avaluació del pla de treball educatiu individual, en coordinació amb altres professionals o serveis d’atenció social. Establir les accions educatives oportunes per tal de promoure estratègies que permetin la vinculació de l’usuari en el servei i l’acceptació d’aquests o d’altres recursos de la xarxa. Informació, orientació i assessorament a l'individu, de les prestacions i els recursos socials del territori que poden facilitar la intervenció educativa. Tramitació i seguiment de les prestacions individuals. Assessorament als professionals en l'elaboració dels plans d'intervenció individual, grupal i comunitaris des de la vessant educativa.

- Municipio: Porqueres

- Jornada: 14 hores setmanals

- Horario: Nits. Cada 15 dies, cobrir les nits de dimecres i dijous de 22 a 9. reunió d'equip dimarts de 10 a 12

- Salario: 8.856€ bruts anuals

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/11344991/ttm-494-social-per-crae-banyoles-girona-porqueres/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (ttm-494) - social per crae a banyoles (girona)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta