Comercial Adecco Valls Indiferente

Sabies que Adecco ha sigut reconeguda com la tercera millor empresa per treballar a nivell nacional i la millor empresa del sector dels RRHH (segons la consultor/a externa Great Place to Work)? Vols formar part de l´empresa líder del sector dels RRHH?
Si la resposta es sí, aquest és el teu projecte!
Actualment Grup Adecco vol incorporar a un Comercial a la zona de Valls. La seva missió serà treballar sobre el mercat i desenvolupar la cartera de clients de l´oficina o delegació corresponent.
Busquem persones que vulguis emprendre un projecte ambiciós, treballant sobre aquest dos pilars:
1. Gestió Financera: Seràs el responsable de la consecució dels objectius de facturació, del marge net, els costos, l´eficiència i la rendibilitat de la teva unitat de negoci.
2. Gestió Comercial: Treballaràs en la conquista de noves empreses i en la fidelització de les mateixes, visitant i pressupostant diàriament a les empreses de la teva zona i el sector assignat. Seràs la peça clau en l´estratègia comercial i en la negociació dels nostres serveis amb els clients.
Si creus que aquest és el teu projecte, inscriu-te a la nostra oferta!
Busquem persones proactives, amb una clara orientació al client i una elevada sensibilitat cap a les persones. Busquem companys que comparteixin els nostres valors: esperit d´equip, orientació al client, responsabilitat, esperit emprenedor i passió.
T´estem esperant!
Se ofrece:
Contrato estable
Posibilidad de desarrollo dentro de Adecco

    Empleos recientes de Adecco

    Visto: 35 veces
    « Volver a la Atrás
    ¿Este anuncio te parece inapropiado, falso o ilegal? Repórtalo!
   
    Recomendar este empleo a un amigo